städar rummet...

God kväll! Jag håller på att städa mitt rum. Börjar se ganska fint ut tycker jag. Jag städade det i fredags också men efter att Hilda var här och tittade på film och sov över såg det inte lika fint ut lägre. Men nu har jag bara damsugning och städa skrivbordet kvar att göra så det är bäst att  jag sätter fart. Hörs imorgon♥


bliss dance

Hej bloggen!♥

Jag var på dansen förut som sagt. Vi behövde inte ta någon omväg för vi tog en annan väg som ingen av oss åkt förut. Det gick mycket snabbare och vi kom därför i tid trots att vi trodde att vi var sena från början. Riktig hårdträning körde vi idag. Det var näst sista gongen så vi var tvungna att kunna alla stegen. Hilda och Lina som var borta förra gången fick det lite körigt men alla fixade det tillslut. Nu måste jag vara lita social med hilda som är här just nu


Alingsås

 God morgon… eller det kanske inte är morgon lägre men det känns så för mig. Jag vaknade för typ en timme sedan och har inte klätt på mig än. Ska göra det snart för jag måste ju ha kläder på mig när jag sticker till dansen. Sist när jag cyklade dit cyklade jag själv och fick ta en liten omväg för det var översvämning i Säveån som man cyklar förbi på vägen dit. Hoppas att det inte är det nu.

 Igår var jag hemma och slappade framför teven typ ända fram till klockan 18:00. Då åkte jag, mamma, pappa och Daniel till Alingsås för att titta på typ ljus som de hade satt upp så att det lös i olika färger på olika sätt… det är lite svårt att förklara men det var jätte fint. Efter att vi gått hela rundan och kollat på typ allt gick vi och letade efter någonstans att äta. Vi hittade in liten pizzeria  som hette Kungen. Där åt jag världens godaste  kebabpizza.


 ett vattenfall

en vattenpump


film time!!!

heeej!!
Idag hade jag och tänkt att ha spa och titta på film med kompis. Men hon har varit sjuk och känner sig fortfarande lite trött och därför ska vi bara titta på fim och måla tånaglarna på varandra. haha vi kommer få så fina tår Jaja vi ska se på bröllops duellen...


gimp bild...

Nu är jag äntligen klar efter att ha bråkat lite med min dator som inte ville öpna rätt bild. Titta själva och bedöm blev den bra eller inte? Jag tyckte inte den blev så jätte bra... jaja huvudsaken är att jag har gjort en



Prick en Vecka kvar!



om en veck har jag , som ni redan vet, landat i London och är frame hos min kusin. Han bor inte alls långt från Oxford st. så det ska bli jätte kul. Jag har planerat att shoppa en hel del och har redan börjat spana på internet.

Fin bild?




Fin bild? Jag gjorde den alldeles nyss i Gimp (typ som photoshop fast gratis) som jag laddade ner igår kväll. Sitter just nu och jobbar med en annan bild som är till skolan. Bilderna vi gör ska ”pimpa” våran tratt lite. Om ni inte går på Björndammen så vet ni nog inte vad tratten är. Det är där vi hänger våra jackor och skor.

Ps. Mamma snodde med sig min data till jobbet idag så jag kunde inte blogga innan.


Teatersminkning

Hej bloggen!!♥
Kom precis hem efter att ha varit på teatern. Vi hade teatersminkning. Jag sminkade Jenny till en katt. Hon blev riktigt söt. Man fick känslan av att vara fem är igen och stå och bli målad på höstmarknaden. Efter att jag målat henne var det hennes tur att sminka mig. Jag blev en fin… ja vad ska man säga att jag blev?? En fransman… en nörd?



haha ni för inte mobba mig

Bio på fredag någon?

Hej! Har ni haft en bra tisdag? Min dag har varit ganska händelselös. Men tills på fredag ska jag försöka få med någon och se på bio. Jag jobbar på Sofia just nu. Hon vill gärna men vill se någon i såna fall bra film så att det verkligen ska vara värt pengarna.


vårat fina biopalats i Gbg


Sofia Plos



alla dessa fina bilder är tagna av min syster. ocm ni vill se fler kan ni klicka här.

ska sticka nu!

Jag ska sticka nu. Och när jag säger/skriver att jag ska sticka menar jag INTE att jag ska till någon kompis eller till bussen. Jag håller nämligen på att göra en halsduk i slöjden. Det är inte så kul så jag ska sticka hemma också så att jag blir klar och kan börja med något nytt. Medan jag stickar kan ni kolla på dagens outfit här nedan…


Förlåt Förlåt Förlåt!

Förlåt mig jag vet att jag har haft dålig uppdatering den senaste veckan. Är riktigt ledsen men jag har haft mycket att göra. i onsdags var jag sjuk som ni redan vet och var alldels för trött för att orka blogga. I torsdags och fredags jobbade jag ikapp så mycket jag kunde med allt skolarbete. På lördagen kunde jag inte heller blogga pga. att jag var på 50 årsfest i Jönköping. Det var Kalle (mammas och pappas kompis) som fyllde år. Det var faktiskt ganska kul. Jag, Emelia, Daniel och Olle hade kul riktigt kul tillsammans. Vi gick bland annat ut med deras hund Leo och spelade spel. Igår däremot hade jag kunnat blogga men så blev det inte… nu ska jag i alla fall skärpa mig och börja blogga igen…


sjuk

jag är typ sjuk idag Jag har ont i halsen/huvudet och är svintrött, men nu ska jag jobba lite matte...

Ny Tröja

Förlåt mig att jag inte bloggat tidigare idag eller igår. Jag bloggar nu iallafall. Det finns inte så mycket att berätta. Igår vaknade jag alldeles försent och var typ helt död i skolan. När vi slutade stack jag och Hilda ner till allum där hon skulle gå med sin mamma och köpa en klänning som hon ska ha när hennes pappa gifter sig. På kvällen åkte jag Sofia, mamma och jag ner till allum, igen, där Sofia skulle köpa nya byxor. hittade inga men hon köpte ett nytt linne istället, mamma köpte en fin klänning och en kofta. och jag köpte en ny mysig tröja på Lindex.
Idag har jag inte gjort någonting alls har bara varit i skolan kollat en sväng på allum igen och sedan gått hem och slppat framför en film.

Här är min fina tröja den är finare i värkligheten


Veckans låt

veckans låt blir nog Daniel Adams-ray med låten gubben i lådan. HAHA! Knarkar den just nu.


 

Gubben i lådan

sitter och lyssnar på "Gubben i lådan - Daniel Adams-ray" ska gå och göra mig i ordning nu. Ska till dansen idag... Sticker tidigare för Hildas lilla syster Hedvig ska dit innan oss och vill inte gå själv. Självklart ställer vi upp. Jag måste gå och köpa kläder till julshowen någon gång också. Bloggar senare om jag hinner innan jag ska på farfars födelsedagsfest.


Memo+

Sitter med mamma och pappa och ska spela memo+. Jag är ensamt barn hemma Sofia är hemma hos Viktor och Daniel är på ett läger så nu ska jag passa på att vara själv med mamma och pappa. Väntar bara på att våran kaka som står i ugnen ska bli klar.

Hörs


Höstrengöring

Tänkte först visa vilka söta kläder vi köpte till Nelly… eller vad är det jag skriver det är ju en killa jag menade min nya kusin såklart… jaja sen kom jag på att de är ju inslagna redan. Men istället berätta vad jag har gjort eftersom jag inte har bloggat.

Jag och pappa har varit ute och typ gjort en ”höstrengöring”. Vi har damsugit och skrubbat altanen, skrubbat och ställt undan alla utemöbler och ätit lite godis.

Nu ska jag gå och ringa Hilda för att höra vad hon har gjort idag. 

Håll med mig om att mina örhängen är fina


Presenter

Hej bloggen! Vaknade vid tolv då jag gick upp käkade frukost och gjorde mig inordning. Sen stack pappa och jag för att kolla efter en present till min farfar som fyller år i morgon och då ska vi även ha köpt en present till men nya kusin. Åt alldeles nyss lunch. Det blev potatisgratäng och kött. Nu måste jag gå hörs senare.


Mys med Pappa

Jag har duschat och försökt fixa mina naglar för att nu sitta och titta på Idol med pappa. Har en kopp caffe framför mig. Det ända som fattas nu är… igenting tror jag. Det här kommer bli /är jättemysigt.


igga bilden var bara tvungen att lägga upp någon bild

Kenza & Tyra show

HELLO!!

jag är just nu ensam hemma och försöker få tiden att gå snabbare. jag har slappat framför TV, rensat ut gamla filmer jag inte vill behålla, städat min kanins (Pelle) bur och just nu sitter jag och tittar på Kenza & Tyra show del 3

friday!!

Hej! Mår ni bra? Jag mår jättebra. det är ju fredag så det vore ju inte kul om man var sjuk precis innan helgen. jaja. Idag har jag, som ni redan vet haft spanska prov. hag tror det gick ganska bra faktiskt.

Sitter just nu och tittar på livräddarna på Bondi beach. Ett program som går på kanal4 nu ska jag fortsätta titta.

Hej då!


Robinson

Har precis tittat på Robinson och övat till spanska prov samtidigt. Jag fattar inte att det kan vara så svårt att lära sig att nytt språk! Kan ju lite italienska vilket både gör det lättare och svårare. Lättare för då kan man känna igen vissa ord och så. Svårare för att jag lätt blandar ihop olika ord och fraser då.

Nu ska vi ringa min faster (Cristina) för att höra hur allt är (det är hon som är mamma till min nya kusin).

God natt♥


Hej Hej!!

Hej! Hej!
ko hem vid fyra efter skolan. Sedan dess har jag duschat (vi hade idrott som sista lektion), ätit mellanmål och tittat på ett halvt avsnitt av Simpsons. Just nu sitter jag och försöker öva till spanska provet vi har imorgon, sen ska jag öva till läxförhöret i so, engelska glosorna, matte och skriva lite till boken om mig själv som vi har i svenskan.


Jag i min fina tröja från BikBok



varför ska man ha kläder?

varför ska man ha kläder egentligen?! det ät ju bara människor som har det. misstolka mig inte. det är bara det att jag alltid har jätte svårt med vad jag ska ha på mig på morgonen och sen går jag runt med något halvdant hela dagen. Jag ska stick Nu och har fortfarande Ingen tröja på mig


Agnes - Right Here Right Now

just nu sitter jag och jobbar med att skriva en tidningssida(till skolan då såklart). Hilda kom precis hit för hennes dator har krachat och hon ska skriva en rodovisning på engelskan om Madonna.

(jag är kar med min redivisning nu också, den Blev inte så lång men ändå)

tänkte att det skulle passa med en lå som avslutning på dagen.


Lös Hund

När jag skulle gå hem förut såg jag en hund sitta på vägen. När jag närmade mig den så spaang den iväg. Lite längre fram gick en tjej i 16-årsåldern som hunden följde efter en bit. Hon tittade lite snett på den och på mig. Jag tror att hon trodde den var min. 


jag har inte bloggat innan idag men jag gör det nu. så här har min dag sett ut.

Morgonen:
Hela familjen försov sig. Men jag hann med bussen ändå.

Skolan:
Började skoldagen med att titta på en live film från de instängda gruvarbetarna i Chile (eller vad det nu hette). sedan fortsatte dagen med matte, ea, högläsning, idrott, lunch och DiDi (digital dialog)

Efter skolan:
Efter skolan har jag bara gått hem och snart ska jag gå till teatern där jag möter upp Jenny utanför i kafeterian.

gammal bild från när jag var i Italien (ca 4 år sedan)
 


12/10 2010

idag har jag varit med Hilda. Vi har typ bara slappat framför tv:n och spelat lite Super Mario Galaxy 2 på mitt Wii. Just nu sitter jag och ska göra en redovisning till skolan. Tror jag ska skriva om Agnes Carlsson. fast jag hittar inte så mycket info om henne.

här kommer en bild på våran fina Agnes


Ny Kusin!

Idag fick jag en ny kusin. Det var planerat att hon skulle heta Nelly... men det blev igen hon. Hon blev en han fastän att de hade kollat att det skulle bli en tjej. Nu har de köpt en massa kläder till en tjej. Jaja jag längtar tills jag får träffa honom. ♥♥♥



Potatis-tå

god morgon! 

Idag när jag skulle sätta på mig strumpor så var det hål vid tån. HAHA. Jag brukade kalla det potatis tå när jag var liten. Jaja nu måste jag gå och borsta tänderna så att jag hinner det. Ska ju snart gå till bussen (fast idag följer inte Hilda med).


Japanska vägspärrar

Jag tänkte bara säga god natt . med tank på hur lite jag sov igår natt skulle jag redan ha lagt mig. Men så blev det inte. Föresten går det att ladda upp bilder så då tänkte jag att jag kan vis er hur söta de Japanska vägspärrarna ser ut. Såna borde vi ha i Sverige med.






 


(Dagens outgit) går inte att ladda upp bilder

Det går inte att ladda upp bilder. När jag ska göra det så slutar typ hela internet att funka. Riktigt irriterande. Jaja jag får väll berätta vad jag har haft på mig idag istället.


Ett linne – JC

Jeans – Vila

Typ en mys tröja – Lindex

(Skinnjacka – BikBok)

(Halsduk – Vila)

(Skor – Din Sko)


London!

Mår alla bra? Här är allt finfint. Viste ni att jag ska åka till London på höstlövet. Kommer att missa halloween. Men vad gör det? Ingenting alls. Min kusin och fadder vid namn Fredrik bor där och han säger att han ser fram emot att få ta hand om mig och mamma. Vi ska shoppa och ha så kul man bara kan ha det. Just nu sitter jag och trökar framför datorn med finfin musik i högtalarna.


Dagens outfit kommer nog lite senare


Älg jakt

Nu sitter jag hemma hos Hilda med Elina och Hilda. Jag försöker hitta låten till våran dans så att vi kan visa Elina.

 

På vägen hem från skolan var det älg jakt i skogen.


trööött

Är så fucking trött. Jag har bara sovit 5,5 timmar inatt. Kunde inte somna. Men jag vaknade tidigt och hade inga problem med att gå upp ur sägen och fixa mig. så nu är jag klar och sitter och väntar på att Hilda ska komma så vi kan gå till busen


snodde denna bilda av: http://fiffigs.blogg.se


Veckans Låt 10/10 2010

Har inga problem med att välja låt denna veckan. såklart väljer jag… kan knappt hålla mig… Elliott Smith med Say Yes! Och här kommer den. Varsågoda


mycket att göra

Har jävligt mycket att göra! Kolla bara på min avprickningslista nedan. Och dessutom så försvinner en hel del tid till dansen. Bäst att jag börjar redan nu, jag har ju bara prickat av två saker.

Lägga sängkläderna i tvätten

×

 

 

GT- sälja

×

GT- ekonomi

 

GT- klippa ut datumet

 

 

 

Skola – berättelse

 

Skola – brodera ut en berättelse

 

Skola – boken om mig själv

 

Skola – öva till spanska provet

 

Skola – matte

 

 

 

Bädda sängen

 

Städa mitt rum

 

 

 


Dricker Te

Har ni haft en mysig kväll? Här är i alla fall allt lugnt och skönt. Daniel (lillebror) och pappa har lagt sig, Sofia (syster) och Viktor (hennes kille) sitter och tittar på film och mamma och jag sitter och dricker te. Vi kom precis hem från en liten promenad. Mamma hade helt upp en skål med chips vilket inte var så bra för då kan jag ju inte låta bli att äta av det… så vi gick en liten promenad. Föresten vill ni veta vem som vann spelet förut?  JAG… eller nej sån tur hade jag inte. Jag kom på delad andra plats. Jaja huvudsaken är väll att man har haft kul.


God natt♥


Tjuv och Polis

Blev ingen familjekväll igår. Men idag. Vi ska nog spela tjuv och polis för pappa tjatar om att spela det. Men nu ska vi börja… hej då så länge

min tröja


Lerum

Gårdagens planer flyttades till idag. Imorse precis när jag vaknade hade Elina skrivit detta lilla meddelande till mig: så fort du ser detta, kan du ringa mig då?? Såklart ringde jag henne direkt och sen stack vi så fort vi kunde till Lerums vattenpalats. Det har varit as kul. Tack Elina! Hennes pappa körde oss dit och hem så vi skulle slippa betala för att komma hem igen. vi åkte den röda rutschkanan flera gånger och den gröna en gång. Elina slog rekordet på den röda! Sen tillbringade vi en hel del tid i relax rummet också. Mysigt.

bild fån relax rummet


bild på mig

igga mitt vita ansikte, det beror på ljuset


is på näsan

Fan! Har inte haft så här ont sedan jag fick en spricka i armen (typ samma sak som att bryta armen) i vintras när jag och en kompis hittade världens bästa isbana. Vi blev ju bara tvungna att testa åka den… och då fick jag en spricka i min lilla arm. Aja tillbaka till nuet. Min lillebror slog mig på näsan. Han går i judo och vi han skulle visa mig några grepp. Men det gick lite över styr och han råkade slå mig på näsan. Det gjorde så jävla ont! Jag fick ta en påse is och lägga på näsan så att den inte skulle svullna upp. 

God natt allihopa. Blir en lång dag imorgon så jag går nog och lägger mig nu♥


Idol eller familjekväll

Heeej!

 Blev ingen bio idag, som ni redan vet. Det tråkiga var att det inte blev något bad heller… men, men man kan ha kul i alla fall.  Just nu sitter jag och hjälper pappa laga mat. Senare ska jag nog se på Idol om det inte blir familjekväll. Bloggar nog senare igen.


jag bjuder


bio?

Någon som är sugen på att se på bio? Det är jag väldigt sugen på, men det är ingen som vill följa med. Vi hade tänkt att se på i rymden finns inga känslor.


Den handlar om den 18-årige Simon som delar lägenhet med sin bror Sam. Simon som har Aspergers syndrom kräver ett fast schema där allt måste vara sig likt vecka efter vecka. Förändringar är något han bara kan hantera i små doser och när allt blir för jobbigt gömmer han sig i sin tvättunna, fylld med självlysandestjärnor – han gömmer sig i rymden för där finns inga känslor.


När Sam blir dumpad av sin flickvän Frida och går in i en mindre depression spricker hela tillvaron för Simon. Han ger sig själv i uppdrag att hitta en ny flickvän till Sam, men med sin sociala inkompetens blir det inte enkelt, Simon vet ingenting om tjejer och kärlek …


Men eftersom ingen vill hänga med så åker vi nog till Lerums vattenpalats där vi kommer att slappa i relax rummet. Mysigt!


Idag har jag haft en stressig morgon och en liten lugnare eftermiddag. Och det bästa hittills är att våran lärare bjuder på godis nu!

 


Hilda och jag

Som ni redan vet har jag gått på promenad en gång till sen jag var ute med Sofia… fast jag var med Hilda istället. Vi tog lite bilder och sen stack vi hem till Hilda. Hemma hos henne satt vi och tittade  när hennes syster Hedvig satt och spelade stardoll, laddade över lite bilder och åt kvällsmat. Det blev korv (vegitarisk) med bröd och så såklart ketchup och senap. GOTT.

                                                         Här kommer lite bilder
                                
                                 
                                                HAHA fokus ligger på mina ben
   
                                  


hilda gästbloggar

hejsan! Jag och jonna kom precis hem från en liten promenix. Vi tog en massa nice pics, men jag har förbjudit henne att lägga in ffuula bilder.Besök gärna min blogg http://ffinasteh.blogg.se eller http://hhildaah.blogg.se
Nu får jonna fortsätta blogga själv.. ;P

//HILDA♥

Höstpromenad

Hello!

Tror det gick bra på skolfotot idag, hoppas det i alla fall. Jaja, jag kom hem för ungefär 1-2 timmar sedan och åt lite mat med min kära syster (Sofia). Sen gick vi ut på en liten höstpromenad. Det börjar bli ganska kallt ute nu men solen sken i alla fall.

Nu måste jag gå på toa bloggar kanske igen senare.

Liten bild på lilla jag



jag igen


skolfoto

Hej!

Idag ska vi ta skolfoto... så jag har lite brottom. Just nu sitter jag och bloggar och borstar tänderna samtidigt. HAHA lite svårt men det går. Just det igår när jag tittade på Dag-Otto hittade jag den här roliga filmen







Dag-Otto + mode


Ja men kan ju undra vad det blir om man lägger ihop Dag-Otto med mode. Det vet i alla fall jag Det blir min perfekta dag. Idag var jag nämligen med som mannekäng på en modevisning på Österhjälpen. För er som inte vet vad Österhjälpen är så är det ett ställe där man kan köpa kläder, skor, väskor och alla möjliga olika saker och dessutom går alla pengarna till handikappade barn i Rumänien som inte har några föräldrar. Jag hade i alla fall kul och jag hoppas att ni också har haft en bra dag.

 

En liten film där Dag-Otto är med





bild

Nu sitter jag i skolan och har bild. Vi ska jobba med Gimp. Ett jätte bra program som fungerar ungefär som fotoshop. Ni får se bilden jag håller på med senare.


hej då!

Hej

Nu ska jag sticka till Hilda för att åka till skolan. Blir nog en ganska vanlig dag idag.


bild från dagen

Hinner tyvärr inte blogga idag men lägger istället ut tre en bild från idag

(vet inte om jag får lägga ut dom andra bilderna)

 


Sticker…

… till Hilda nu så får jag sjus till skolan 


god morgon gott folk!

God morgon gott folk

Imorse gick jag upp vid sju och sticker till ishallen halv nio. Vi ska nämligen åka skridskor med skolan. Ska bli kul kul Bloggar nog när jag kommer hem igen.

ska försöka komma ihåg kameran idag


Veckans låt

Varje vecka ska jag ladda upp en ”veckans låt” och först ut har vi… Bruno Mars med Just the way you are  



GT

Hej!

Jag hade skit kul igår när jag var på Liseberg. Vi kom dit typ vid 13:00 och åkte hem när det var typ vid 20:00… finns inte så mycket att säga om det. Men när jag kom hem hade mamma och pappa köpt pizza , mm got. Sen tittade vi på film och jag la mig någon gong runt 00:00

Idag där i mot har jag inte haft någon energi alls gick runt och sålde GT för typ någon imma sedan och kommer att nog tillbringa resten av dagen framför tv:n HAHA

(glömde kameran hemma igår så jag har tyvärr kameran hemma igår så jag har inga bilder, men Elina kan kanske skicka några bilder till mig senare)


borta!?

God morgon! Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort


Idag ska jag som sagt till Liseberg… så jag gick upp vid nio tiden och började fixa mig jag är typ klar nu jag ska bara klä på mig.
Det konstiga är att när jag setter på dator och börjar kolla bloggar så går det bara att besöka  hälften av bloggarna. Jaja jag får väll sysselsätta mig med att fixa en snygg designing


gammal bild :D


natt blogg!

Tänkte bara säga god natt till alla.

Det kommer nog bli en lång dag imorgon jag ska nämligen gå på Liseberg med Hilda och Elina. har 1 (kanske 2 det beror på om jag får min syssters eller inte) gratis biljetter till gasten ska bli as nice.


har ingen annan bild inlagd än


RSS 2.0