Hemma från Tilda

Hej!!

Nu är jag hemma efter att ha varit med Tilda. Jag har faktiskt gjort alla läxor så jag försänar att få sitta vid datorn lite  Jag och tilda spelade Guitar Hero och jag sög ärligt talet, haha, jag trodde jag skulle vara grym... men jag var nog lite för självsäker.

När vi ätit lite mellanmål och spelat Guitarv Hero gick vi ner till Allum för att köpa en pressent till Elina - som sagt. utanför Allum mötte vi Elin och hennes lilla hund. Hon stog och väntade på Hilda och Elina som var inne på toa. tyverr kunde vi inte gå med dem eftersom vi hade lite hemlisar för Eina. Tilda köpte ... nja det kan jag ju nte säga tänk om Elina läser! Jag köpte inget men jag tror jag vet vad jag ska köpa nu


Sitter i skolan nu och efter...

Sitter i skolan nu och efter skolan ska jag hänga med Tilda hem. Vi ska Spela GitarHero och sen kanske ner till Allum och köpa present till Elina som fyller år på torsdag ♥ Dock ska jag bara titta efter present för jag glömde pengarna men Tilda har redan bestämt vad hon ska köpa så hon köper nog det...


hittede en gammal bild - Det är ju tråkigt med ett bildlöst inlägg

Surprise!!

Tja!

Idag väckte mamma mig vid tio så jag hann duscha och göra mig iordning innan Elin, Elina och Elin H kom hit med kakor, balonger och fina kläder. Vi hade nämligen planerat att ha en liten "välkommenhem- fest" för hilda som kom hem igår från Sydafrika. när vi satt fram Godis, schips, läsk, munkar, kakor, blåst upp balonger och gjort fint ringde jag henne och frågade om hon hade lust att komma över occh det är klart att hon vill komma och träffa  mig (Haha). Medan jag gick till hallen och välkommnade henne satt tjejerna tysta i soffan och när hon kom in roppade alla "VÄLKOMMEN HEM HILDA!!" haha jag lovar att hon blev förvånad

Nu ska jag och Hilda hem till henne så ska hon visa v ad hon köpt i sydafrika


gammal bild på mig och Hilda♥ Haha, när hon ser att jag lagt upp denna bilden kommer hon döda mig


Storstädning :(

Idag har det varit städning på schemat. Tråkigt. Jag har putsat alla fönster och nästan alla speglar och snart är det dags att städa mitt rum. Jag brukar inte komma särskilt mycke längre än att bädda min säng men det ska det bli ändring på... haha, om jag lyckas förstås. 

De senaste dagarna har jag bara varit hemma och slappat framför tven, pratat med folk i telefonen. Ikväll eller ja när elina kommer hem från sina kusiner ska jag träffa henne och några till. Kanske ska baka lite och planera inför en sak vi kanske ska göra om alla kan... vad det är får ni veta någon annan gång.

Föresten Hilda kommer hem ikväll. Längtar efter henne och hoppas att jag får träffa henne snart. Mamma bjöd dem på middag när de kommer hem men de ville ta det lite lungt och Mimmi (deras mormor) hade lovat att göra pankakor när de kom hem...

jaja jag bloggar mer när det finns något lite mer intressant att berätta


Jag och Elina för någon vecka sedan


Universeum

tjenaaa!!

Idag har jag, som ni redan vet, varit med Tilda. Vi gick dock inte på DJ- skola så jag vet fortfarande inte vad det är. Menmen jag har haft väldigt kul ändå. Medans hennes bror Theo gick på DJ-skolan gick vi till universeum som inte låga alls långt därifrån. Vi vi började med att gå runt och titta på alla fiskar, spindlar, ormar, fåglar och allt vad det nu finns där men efter en stund tröttnade vi och gick till lek-/exprimentrummet. Min personliga favorit var ett rum där man skulle ta sig förbi laserstrålar utan att röra dem. Om man är så klumpig som mig och nuddar dem går ett larm. Haha, jag fick larmet att gå flera gånger

Viste ni föresten att jag har sovitöver på universeum en gång. När jag var 8 år (Tror jag) fick jag följa med Hildas familj dit. det var bara 30 personer som fick love att göra det. där lärde vi känna Maja och Natasha, sova bara någon meter från en haj, tävla i lag (vårat lag som vi döpte till vithajarna vann!) och gå runt och göra nästan vad vi ville. TACK FÖR ATT JAG FICK FÖLJA MED HILDA!!



jag gav tilda ett par söta öron♥

16 februari 2011

Hejj!

Igår va jag med Elin. Vi möttes på Allum och gick om kring lite. Efter ett tag kände båda att vi var trötta på Allum så vi åkte in till stan för att få lite omväxling. Vi gick runt och kollade i flera affärer men ingen av oss köpte något. vid halv fem var vi vrålhungriga och gick in på McDonald’s och åt lite.

Idag ska jag vara med Tilda♥ Vi ska åka och vara med på någon DJ-skola. Ingen aning vad det innebär men det låter kul iallafall. Jag ska bara sätta på mig en tröja och sen ringa henne…

får berätta var DJ-skola är när jag kommer hem igen


15 februari 2011



Hejj!
Vaknad vid halv tio idag. Lagon tid när man har lov tycker jag (sovmorgon men sover ändå inte bort hela dagen). När jag vaknade var mitt hår en ända stor kaos. just nu sitter jag och lysnar på musik på högsta volym men ska hoppa in i duschen och göra något åt mitt hår.

Dagens planer:
Elina är hos sin mormor och hilda är i sydafrika och då är det tur att man har Elin så man inte sitter och trökar framför tv:n hela lovet. Jag och Elin ska hitta på något kul... kanske till allum? Nää, vi har inte bestämt någonting än men men vi kommer nog på något kul♥

Glad alla ♥ns dag

Hej!

Jag har tillbringat alla hjärtans dag men min syster. Vi tog bussen vid halv tolv och åkte in till stan. först gick vi in till intersport. Där hittade jag en jacka som jag ska ha när vi åker skidor om några veckor. Den funkar även som ren/vind jacka till i sommar. Jag har även köpt ett par mjukisar på cubus men är inte helt säker på om jag är nöjd eller inte.

Efter mina två inköp gick vi vidare och letade efter alla hjärtans dag present till min systers kille. Det tog ganska lång tid innan hon bestämmde sig vad hon skulle köpa. Tillslut köppte hon en skjorta från jc och ett örngott med en gullig text på.



PS. bilder på vad jag köpte kommer någon annan dag


ögonskugga



 




Jag måste erkanna att jag är väldigt impad på sånna som kan få till ögonskugga bra. Jag passar inte så bra i det själv men tycker att det kan vara riktigt coolt på vissa ibland. Att jag inte passar så bra i ögonskugga kan bero på att jag inte är särskillt bra på att måla ögonskugga (eller vad man nu säger)


Dop

Hej!! ♥

Jag har precis duschat och smort in mig med min favorit lotion från Dove. Haha jag kan alldrig sluta duscha när jag gått in i duschen och satt på vattnet. 

Förut idag var jag på dop. Min nyaste kusin fick sitt nya namn. Dop är egentligen ganska tråkiga men vi var på Johans (min typ farbrors) MC klubb där vi hittade ett biljardbord. Jag, min äldsta kusin och min lillebror spelade det. Ganska kul ända tills massa småbarn kom upp och började flytta runt bollarna. Jag kom tvåa. Inte så dåligt för att vara första gången på sju år ändå.


Dricker han öl?

hej!

Jag har varit sjuk de senaste dagarna. Har typ haft feber och ont i halsen. Nu är febern borta och jag har bara lite ont i huvudet... men det behöver inte bero på att jag är/har varit sjuk utan kanske troligare på att jag bara sutit framför datorn hela dagen (förutom i skolan).

Alldeles nyss när jag  gick ut i köket stog min lilebror (10år) och drack öl! Han har alltid gillat det men att pappa låter honom dricka det... okej det var inte så mycket men ändå. Jag fick också smaka lite men smakade bara lite på skummet. Ucsh. det kommer krävas myket innan jag lär mig gilla det.



Öl??

Passar Leia

hej! ♥

Idag är jag "hundvakt" för Elins hund Leia. Haha, kan man säga så? Iaf... jag har precis lekt lite med henne. Hon är nästan läskig när hon morrar. hon låter as arg men hon viftar iaf på svansen så det ingen fara Våran kamera har dampat så det kommer inte komma några nya bilder på ett tag.

RSS 2.0