Igår

hej hej!
Hade en full speckad dag igår. först vaknar man av att att hunden skäller som en galning och sen blir det till att åka pulka med Hilda. Haha, ja jag åker fortfarande pulka och tycker att det är ganska kul. Sen sklle jag och mamma sy kläder till uppvisningen men vi sydde ingentig. istellet tog jag en svart volang kiol som jag ick av Felicia i början av sommaren och en rosa sjal som topp (Det är afrikanskt tema). Vi åkte till allum ochså för att köpa armband.

På kvällen akte vi hem till pappas kompis Åke som bjöd oss på middag och hemma gjord, jätte god glass. Efter att Åkes två små barn hade gått och lagt sig spelade vi ett jätte kul spel som Åkes fru Laura hade gjort till sammans med deras dotter. såklart vann jag.


ho ho, här kommer tomten med prina grodfötter


Carolin

 
en glad jag ;D


Snö störm

Tänkte bara säga God natt och att det har börjat snöa igen. När jag gick ut med Leo förut var det riktigt kal och allt eftersom vi gick började det snöa mer och mer. dessutom blåser det som fan jaja... det är kul att det är snö i alla fall.


Haha! läskig bild

Hund vakt

Hello!!
Har ni haft en hendelse rik dag? No no, det har inte jag. Dagen har faktiskt varit vädigt tråkig tråts att det är fredag. hittills har jag läst bloggar, tittat på TV och gått igenom dasen en gång. Det är ju uppvisning nästa lördag. och just det jag passar en hund so  heter Leo så en hel del tid har gåt åt till att ta hand om honom. han har väckt mig mitt i natten hur många gånger som helst bara för att säg hej... och jag som håller på att bli fökyld. Det är inte precis det bästa sättet att bli frisk på.

Mamma kommer hem om en stund med lite kvällsmat, sen blir det Idol och Cirkus Möller
.


Jul jul!

Hejhej!
Har ni tänkt på att det snart är jul? Det är bara 36 dagar kvar om jag har räknat rätt...jaja. Jag tänkte att jag skulle bjuda på den låten som får mig att känna riktig jul stämning: Last Cristmas


Vinter kyla

Ja, man kan verkligen säga att det är kalt ute nu. Brrrrr. När jag skulle gå hem från skolan hann jag knappt gå de lite drygt 100m till tunneln innan jag var kall som en isbit.

 

Jag och mamma ska åka till Myrins tyger och se om vi kan hitta något man kan sy till uppvisningen på dansen. Vi ska ha afrikanska kläder med jordnära färger till den ena och jag kan inte hitta det i någon butik… sedan måste jag ringa farmor och fråga om hon kan hjälpa mig sykläderna. På Myrins ska jag även kolla efter en ”duk” till en hemma gjord byrå typ så att den inte ska synas.

 

Nu ska jag hacka lök så att det är klart när några kompisar från Borås kommer.


Snö

Tjena mittbena!

 

Har precis kommit hem efter utvecklingssamtalet. Allt gick bra och det var inga problem med någonting. När jag kom hem var jag jätte hungrig så nu sitter jag och äter en skål med flingor.

Det snöade nästan hela dagen igår. Jag och min lillebror (Daniel)gick ut och testade åka pulka på ängen men det gick inte bra. Det är nämligen så högt gräs där att det inte gick. Idag har dock snön försvunnit nästan helt men man kan ju inte vänta sig att snön ska ligga kvar när det bara är början av november.


kvar i skolan!!

Hej bloggen

Sitter i skolan nu. Har precis följt Ekin till omprovet i Spanskan. vi slutade egentlien tidigare men jag och Hilda stammar för vi ska ha utvecklingssamtal så då kan vi lika gärna sitta kvar med datorerna och ta lite bilder. jag ska försöka jobba ikap i matten från i måndags. Bäst jag satter fart

 

Hittade lite gammla bilder


Dagens outfit


Svart linne - H&M
Stickad tröja - London
Svarta jeans - London
Örhängen - Glitter


London - Dag 2 Fredag

Jag vaknade i en underbar säng och njöt av att inte vara hemma och åt en god frukost. Lite senare gav Fredrik mig och mamma en karta. med den gick vi till Oxford street. Där stannade vi hela dagen. vi var inne på många affärer bland annat New look och Pri mark. En bit ner på gatan låg en liten parfym affär,. i den stod en gubbe och kastade ut olika saker så som mobiler och blade blade eller vad det nu heter. för hundra kroner fick man 6st parfymer och då är det klart att man passar på. vi lunchade på en liten Pizzeria vid en sido väg till Oxford Street. pizzan var god men den slår inte en äkte Italiensk pizza. det blev en hel del köpt den dagen men när jag kom hem i Måndags var Hilda och Elina bevikna på mig de tyckte att jag hade Köpt för lite sker



2010-11-09

Hello!

Idag har jag gått hem till Hilda efter skolan. Det var så kalt ute att jag nästan inte kunde röra fingrarna. vi tittade på TV typ hela tiden. Haha, vi kan ju inte sätta oss framför en TV utan att sitta där resten av dagen och bara glo på skit program. Förövrigt har jag föresten fått en tv till mitt rum. Det är farmors gamla tjocka tv men det ska nog funka så fort jag får igång den.

PS. Dagens outfit kommer senare.


London - Dag 1 Torsdag

Kl. halv ett kom en taxi och hämtade oss. Vi åkte till flyget med en rolig göteborgare till chaufför som pratade om allt, hej vilt. På flygplatsen checkade vi in bagaget (nästan helt tom resväska), gick igenom tullen och där köpte jag en ny parfym. Sen gick vi till gaten och på flyget. När vi var framme i London åkte vi något slaks tåg till ett annat tåg som hette Gatwick Express till Viktoria Station. Där tog vi en taxi/black cab hem till Fredrik som välkomnade oss med drinkar. Sen gick vi och åt på en restaurang. Fredrik jobbar som tandläkare för kändisar och har världens finaste lägen het som ni kan se på bilderna nedan. Bilderna är dåliga för jag tog dem när det var mörkt så det blev inget bra ljus.





min nya parfym


black cab


Fredriks fina lägenhet





I'm home!

Hej bloggen!!

Har ni saknat mig? Haha, skoja bara Vi kom precis hem från flygplatsen med en taxi. Chauffören var ganska tråkig till skillnad från den chaufför vi hade när vi åkte till flyget i torsdags. Jag ska berätta allting, dag för dag senare men nu ska Hilda och Elina komma hit och hjälpa mig att packa upp allt.

På flyget

Hej då!

HEJ DÅ! SKA STICKA NU. OM JAG INTE BLOGGER BEROR DET PÅ ATT JAG INTE HAR NÅGON DATOR. JAG KOMMER HEM PÅ MÅNDAG SÅ I JAG BERÄTTAR OM ALLT DÅ.♥

4/11 2010

God morgon! Sovit gott? Det har inte jag. jag har sovit oroligt hela natten. Var så spänd för att åka till London att jag inte somnade förrän när klockan var närmar 01:00. När jag väl somnat började den trådlösa telefonen som låg bredvid mig på nattycks bordet pipa (för att batteriet var lågt). Kl. 04:30 orkade jag inte längre och gick och ställer telefonen i laddaren så att den skulle sluta pipa. Det hjälpte inte så mycket. När jag har rört på mig har jag jätte svårt att somna om sen igen. Så när pappa gick upp för att gå till jobbet låg jag fortfarande vaken och pratade lite med honom. sen sov jag sött till 09:30 ungefär…

Nog om det. Någon som ska göra något kul idag? ni har säkert redan hört nog om att jag ska åka till London så jag får väl berätta vad jag ska göra utöver det. Det är ganska ointressant. Jag ska lägga in en tvätt så att jag kanske kan tå med en tröja som är smutsig just nu, äta lunch, spela Super Mario Galaxy 2 och läsa bloggar

Nu är jag jättetrött

Hur gör man en toalett?

Satte på TV:n för några minuter sen. Kan ni gissa vad det var för program? Det var en kille som visade hur man gjorde en toalett. Haha

Jaja jag ska titta om det går någonting kul på någon kanal innan jag äter. Det blir ugnsbakad potatis, bacon och någon sås. gott!


en toalett ;p


Hilda och Felicia

Felicia och Hilda kom förbi och frågade om jag ville göra något kul. det är klart att jag ville men jag sa nej för jag har inte packat klart än och jag och mamma ska till allum och köpa lite inför resan... nu har jag lite brotom allum sänger ju 20:00 och jag ska hinna äta lite middag först.


efter regn kommer sol

HAHA! Kan vädret aldrig bestämma sig eller? imorse när jag vaknade (första gången) var det molnigt och såg ut som om det skulle börja spöregna när som helst. När jag vaknade igen efter att ha somnat om var det fint ute och det såg ut som om det skulle bli en solig dag. när jag äter frukost med Sofia kommer det en stört skur. När hon går och jag väntade på att mamma skulle komma hem klarnar det upp igen. Sen när jag och mamma sitter och fikar börjar det plötsligt hagla och nu ser det ut att vara fint igen så jag passar på att gå ut en liten sväng. Jag får skynda mig innan det börjar regna igen. Haha!


3/11 2010

hej!
ska ta en liten fika med mamma och sen ska jag gå ner i mitt rum och packa. Imorgon ska vi ju till London. Vi åker med ieasyjet kl. 15:10 och landar i London runt 17:00. Det ska bli jätte kul och mammas kompis har föreslagit ett shopping center som är jätte billigt. måste gå nu

Gick runt som en blindbock

 Kom hem efter en kort promenad för en stund sedan med dyngsura fötter . Det har ju regnat hela dan så det är inte så konstigt att man blir blöt. Jag tog med kameran som jag lovade men fick inga bilder värda att se. Det var alldeles för mörkt. Jag gick ju runt som en blindbock och var på väg att snubbla mer än en gång.

Pappa som varit i Tyskland kom precis hem så jag ska gå och säga hej till honom nu


Spa

Hello!

Har precis kommit ut ur från bastun efter att ha haft lite hemma spa. Ganska tråkigt blev det eftersom att vi var tvungna att göra det snabbt. Hilda skulle nämligen hem och ha typ ”skönhetsbehandling”.

Nu ska jag torka håret och dra på mig mjukisarna och gå en liten skogstur med mamma och Daniel. Den här gången får jag ta och komma ihåg kameran.


kusinerna♥

Wii! Här sitter vi och spelar Mario Kart Wii. Det är jag Daniel och Hilda. Jag äger sönder dem! Fast själva tycker de att det är de som är bäst. Men icke här är det jag som vinner.

Var hemma hos farmor förut och hälsade på kusinerna. Melvin stod på en pall i köket när vi kom och sa att han diskade. Men det såg mer ut som om han försökta att skvätte ner varenda kvadratmeter av köket. Min yngsta och nyfödda kusin sov mest hela tiden. Och Eliot tittade på film och visade oss ett ny möblerat rum på over våningen. Vi åt vofflor, satt och pratade och lekte med Eliot och Melvin.

Glömde kameran hemma (som vanligt) så har inga bilder på mina söta kusiner Men jag har ju på oss som håller på att spela.


good morning!

Somnade sent efter filmen igår men vaknade åndå kl.halv nio. Väldigt ovanligt för att vara jag. Jaja idag ska jagoch Hilda hem till min farmor där mina tre favorit kusiner väntar (den nya bebisen, melvin 4 år och Eliot 8 år). min lilebror är redan där. han cyklade dit vid tio för att vara med Eliot. Jag ska försöka ta med kameran så att ni får se lite bilder när jag kommit hem.

Ikväll ska jag och kompis ha spa. det ska bli jätte mysigt. vi ska även fixa våra naglar lite tror jag.


Haha mobba inte bilden... det är jag och Melvin för något år sedan

Bra film!

Wow! Det var en av de bästa filmerna jag sett på länge. Om ni ska se på film någon gång och har svårt att bestämma er för vilken ni vill se så tycker jag att ni ska kolla Allt för min syster. Kanske inte ska berätta slutet men jag tyckte att det var bra att den inte slutade alltför lyckligt.


Allt för min syster ♥

blir ingen bio idag heller med min syster... men det är inget att deppa för. Vi ska titta på film här hemma istället  Vi ska se på Allt för min syster.  Den handlar om en familj som kämpar för att hålla ett av barnen vid liv. Sextonåriga Kate har nämligen leukemi, något man upptäckte vid två års ålder. Hemligheten bakom att hon kunnat överleva är att hennes yngre syster Anna varit en perfekt donator åt henne. När Anna är tretton år fattar hon ett beslut som försätter familjen i en akut kris. Hon vill inte längre donera...
värkar den inte bra? jag tycker den värkar jätte bra.





Super Mario Galaxy 2

Sitter hemma i soffan och spelar Super Mario Galaxy 2 just nu. Det är as kul. Man borde göra det lite oftare men det hinner jag inte alltid med.

Ikväll ska jag och Sofia titta på bio. vi har inte bestämt vilken film eller vilken tid så jag får återkomma med det senare.♥





RSS 2.0