Äter alltid när Tilda är här

HEEJ!

Tilda är här. Vi har spelat mario kart wii och ätit väldigt mycket. Gud, asså jag har nog inte ätit så mycket sedan Tilda var här sist. Haha, vi äter alltid mycket när tilda följr med mig hem. Ingen bra vana. Jaja, nog pratat om mat, istället kan ni få se några bilder vi tog nyss


Bliss Dance har dragit igång!

Tjena!

Dansen har äntligen börjat igen. gruppen ser ungefär ut som innan, det är bara tre nya. Elina, Moa och en tjej jag ínte vet vad hon heter. På uppvärmningen kände man värkligen att, man inte tränat på något sätt på hela lovet...

 
Idag på förmidagen kom Elin coh Erik hit med sin hund Leia som vi ska passa nästa helg. Leia fick gå runt i huset och nosa. Efter ett tag blev hon och min kanin Pelle lite kompisar, fast när hon var på väg att gå in i pelles bur blev Pelle lite sur på henne och det kan man ju förstå


söta Leia


Ps. till Hilda om du vill öva på dansen ska du få lösenordet av mig nästa gång vi pratar Ds.

Ny jacka behövs

Jag behöver värkligen en ny jacka nu. Jag vet att vintern snart är slut och att det värkar onödigtatt köpa ny jacka då, men den jackan jag har nu är för kort i armarna och har fläckar som inte går bort. Därför behöver jag en ny jacka nu när vi har beställt skidsemädter... det ända problemet är att mamma och pappa aldrig kommer att betala det för mig. Jag har nänligen en som är lagom som jag ärvt av Sofia. Den är väldigt ful enligt mig men pappa säger att den inte alls är ful och därför måste jag ha den. Som tur är så år det rea nu så jag passar på att kolla efter jacka. om ni har några förslag så kommentera gärna


den här jacan från ellos ser väl helt okej ut?

Home made



Stickede en mössa i syslöjden. Från början skulle det vara en halsduk men jag hann inte så det blev en mössa. vad tycks? Den har lite konstig form men jag gillar toffsarna/bollarna.

Barnvakt i Borås

heej!
igår åkte jag till borås för att var barn vakt åt mina två ygsta kusuner (0,3 och 4 år). den ygste av dem spydde på mig, fy fan vad äkligt, men jag hoppade in i dushen och bytte om så det var ingen fara. På kvällen efter fångarna på fortet såg jag på The suond of music. Filmen var helt okej.

När jag  kom hem idag åkte jag med pappa och Daniel till mormor och fikade. Jag och Daniel fick springa ner till ica och köpa apelsinjuice  till mormor. Det var en lång kö men vi fick syn på farmor längre fram och gick och stälde oss med henne.


skolan har drat igång

Ja nu har skolan dragit igång på riktigt och det märks väldigt tydligt för vi har mycket att göra. Vi ska skriva en berättelse och typ svara på frågor om en tidningsartikel i svenskan, i SO ska vi fylla i svar om Martin Luther och skriva en dagbok ur hans perspektiv, i engelskan har vi ganska mycket men det går snabbt att gör så det är ingen fara med det men matte och NO är det lite värre med. Jag ligger efter i matten och vi har fått i uppgift av vår nya NO lärare att skriva fakta om någon slags teknik (t.ex. mobiltelefon, diskmaskin eller tåg) och man får inte ta någonting som någon annan redan valt att skriva om… någon som har förslag på vad jag ska skriva om?


Paratede med Hilda

Tjena!
För första gongen var Hilda inne på Skype medan hon var/är i Sydafrika. Jag och Elina satt och pratade om att det var på tiden att Hilda borde vara inne på Skype när hon logga de in. I Sydafrika harv de 30+ grder är riktigt avundsjuk. Vi fick inte riktigt till det mad att prata alla tre samtidigt, så jag och elina fick turas om att prrata med henne.


Jag har blivit en nööörd!

jag har verkligen blivit en nörd. Det finns hur mycket som helst att göra på datorn och ändå sitter jag och spelar världens nördigaste spel. Haha! Igår när jag var hemma hos Elina visade hon mig ett spel som hon typ spelade hela tiden (inte när jag var där då spelade hon bara två gånger). när jag kom hem satte jag på datorn för att blogga men jag kom inte på något att skriva så jag började spela och, fan, nu går det inte att sluta



Om ni vill spela spelel klicka här!


Hos Elina

Sitter hemma hos Elina nu. Vi tittar på 16 and pregnant. Jag vill verkligen inte bli gravd så tidigt! Jag vill liksom hinna leva livet innan jag får barn. Typ resa mycket och ha mycket tid för att vara med mina vänner. jaja här får ni en bild på oss Haha miffad                      
 


Dagens plan

Idag ser ut att bli en bra dag med mycket sol. Jag börjar tröttna på vintern nu man ändå så har jag planer på att vara med Elina och åka pulka Planen för idag är att Elina ska ringa när hon har fixat sig och städat lite hemma, sen tar jag bussen till henne och så åker vi lite pulka innan vi kanske hittar på något annat kul.


Ringarna är här

Äntligen har ringarna från style by tyra kommit. De var faktiskt finare i verkligheten.



Trökdag...

idag har varit den tråkigaste dagen på länge. Imorse åkte Deniel och pappa till mormor, man jag fick inte följa med för jag hade inte klätt på mig än. Istället har jag suttit hemma och läst, spelat Wii fit plus och suttit framför datorn. Hilda har tvingat mig att jag ska vara inne på Skype hela tiden, men själv är hon alldrig inne. Okej, jag förstår att man inte vill sitta vid datorn när man är på semester och så men vai kan väl besstämma en tid som man kan prata på istället...

Egentligen finns det inget intressant att blogga om idag men jag fick en sådan blogg lust.

Ps. om du läser detta Hilda så kan du väl kommentera och skriva någon tid som båda kan vara inne på skype på så att vi är inne samtidigt. Ds.

Baby Senorita

Vet ni vam "Baby Senorita" är? För er som inte vet så är det en känd bloggerska och min spanskalärares dotter. hon satt  bara två stolar bort från mig och Elina när vi var på bion!

Jaja i alla fall så var bion bra. Inte den bästa jag sätt men helt okej. efeter bion stannade jag och Elina kvar en timma i stan för Elinas föräldrar var på bio och vi tog chansen att åka med dem hem. tyvärr var allt stängt eftersom det är trettondagsaffton idag...


beby senorita är hon i mitten

I ♥ noblesse

                                       
Något av det godaste jag vet är Nobless. den vanliga (rosa förpackning) och den med apelsinsmak (gul-orange förpackning) är de godaste. om det är någon av er som inte har smakat så tycker jag ni ska göra det och vipps så har ni en ny favorit av choklad.


troll-hår

tjeenaa!
Idag är jag riktigt pigg. Somnade inte fören vid ett igår och vaknade vid tio med är ändå väldigt pigg. Jag har precis duschat och ser ut som ett troll i håret! Mitt hår är så tovigt att jag inte äns orkar forsöka borsta det.


igga mitt face och titta på hu tovit mitt hår är

Drömmar om ett leende







Har ni sett programmed "Drömmar om ett leende" som går på 4:an? stackars barn. de kan inte le ordäntligt, vissa kan inte få i sig mat på grund av detta och många måste dessutom leva gömda för att folk tror att det finns en ond ande i dem. Jag tycker värkligen syn om dem och är riktigt glad att jag inte har en sån sjukdom.


Bio

Hej!
Nu undrar ni säkert varför jag inte bloggat tidaigare idag eller igårkväll.

Igår var jag hemma hos hIlda och hjälpte henne att paka det sissta. idag åkte hon ju till Sydafrika. hennes lillasyster började nästan gråta inan jag gick när hon tänkte på att vi inte skulle ses på sex och en halv vecka.

idag låg jag i sängen och läste en bok tills klockan var nästan två. dåd gick jag upp och åt lite skickade ett sms till Felicia som fyller tretton idag och grattade henne. lite senare pratade jag med Elina vi bestämmde att vi skulle på bio imorgon. Vi ska se på Esey A.


Ny design

Hej vaknade vid tolv och började fixe en ny design. Nu är den klar jag vet att den inte är perfekt men bättre än inget alls.


A day after tomorrow

Nyss tittade jag på A day after tomorrow med min sysster hennes kille och min lille bror. Filmen får 3 J:n av fem. Den får + för att den var spennande och det fanns med kärlek vilket gör alla filmer lite bättre. den frå ett stort - för att den var lite väl ovärklig och det var många antaganden.. asså jag vet inte hur jag ska förklara men, men skit samma.

Nu sitter jag och lysnar på musik och läser bloggar.



Ps. jag ska värkligen jobba på en snyggare desing Ds.

Från vaggan till graven - Vår vänskap rostar aldrig

tjena!
Jag kom precis hem från Hilda. Vid tolv ringde Hilda, Elina och Hildas lillasyster Hedvig och sjöng för mig. Sedan bjöd de hem mig till Hilda där Jag fick prinssestårta. tyvärr gillar jag inte maripan men Elina åt glatt upp min marsipan. jag fik en taket som de hade gjort själva och det hade tagit tre timmar att göra. det var en tavla me dbilder på dem själva (Elina, Hilda och Tilda) på ramen stod det "Från vaggan till graven - Vår vänskap rostar aldrig". Tack så jätte mycket det var jätte gulligt.

Mina presenter

Hejj!!
idag vaknade jag tidigt. Någon gick in i badrummet och jag vaknade när jag hörde fotstegen. jag kunde inte somna om och det dröjde nästan två timmar innan min familj kom och sjöng för mig. jag tänkte berätta vad jag fick i present av min familj. 

Från min lillebror: ett armband och en necesär för smycken

Från mamma och pappa: en sendare till min tv så den får bättre bild

Från min sysster och hennes kille: en iPod nano


13 år på jorden

Idag fyller jag tretton år. Grattis! Tack!

för ett år sedan såg jag ut såhar:


nu ser jag som ni vet ut såhär:


jag har inte förändrats så mycket...

Allum med Elina

Nu sticker jag till allum där jag ska möte Elina. bloggar mer senare♥

2010




Vi åker skridskor i ishallen


Jag och Hilda tar bilder


sofia fotar mig


jag upptäcker att mina ögon faktitkt ser blåa ut i vissa ljus


jag köper mina favorit skor



jag jör bilder som jag fått i uppgift av skolan



jag åker med familjen och tittar på ljusspelet i Alingsås


jag och mamma åker till london och hälsar på Fredrik


Jag fick följa med Hilda och titta på Idol



nästan hela familjen åker till Egeskov i Danmark


vi åker till Italien och hälsar på släktingar bl.a. min gammelfarmor 
som ni kan se ovan


jag seglar med familjen i Kroatsien där jag får en riktig silbränna


jag firar jul med någon ny sorts drink

-


RSS 2.0