Redo för det nya året?!

Emelia, jag, Daniel och Olle är på mitt rumm och vänter in det ny året. om några timmar välkommnar vi det nya året med champang och fyverkerier♥ Vi har precis spelat wii och nu bråkar vi om vem som ska få vara framför kameran...


StyleByTyra.se

tjäänah!
Imorse väktes jag sent och fick stressa med vad jag skulle ha på mig. "Gästerna kommer snart!" sa min lillebror. inte den bästa uppväkning jag varit med om precis...

Igår var jag inne på StyleByTyra och tittade lite. jag beställde hem två fina ringar och funderar fortfarande på om jag ska beställa ett par örhängen också.


2finger rosett


2finger tre diamanter


örhängen jag funderar på...


örhängen jag funderar på...

De senaste 8 dagarna

Hej!!
Nu har jag inte bloggat på ett litet tag, men jag kan berätta vad jag gjort de senaste dagarna...

Dagen innan jul
Jag stressade runt och köpte de sissta julklapparna. jag hittade en gammal tant som hade fått hjärtatack bakom en snöhög och ringde ambulansen. Min syster fick göra hjärt och lung rädning. tanten klarade sig inte men jag är ändå riktigt stolt över min syster.

Julafton
Alla vaknar tidigt och öppnar några av julklapparna och sen äter "tomtegröt" till frukost. vi åker och badar vilket är som en liten tradition i min familj. I utepolen kör vi en tävlin om vem som kan stå upp på kanten till basengen. jag och min systers kille kommer på delad första plats, jag hade vunnit om pappa inte hade kommuit och putat ner oss. efter att vi badat åker vi till farmor där resten av pappas släkt väntar, till och med Diana och Alberto som bor i Italien var där.

Juldagen och Annandag jul
Dem två dagarna efter julafton är jag bara hemma och slappar, tittar på film, sover bort halva dagen, läser sagon om ringen och fixar naglarna med Fransk manikyr penna om jag fick i julklapp. 

27 December
Jag, pappa och Daniel åker och hälsar på mormor där vi fikar. På kvällen åker nästan hela familjen och tittar på Narnia kung Caspian och skeppet Gryningen i 3D. jag älskar Fantasy.

28 December
Diana och Alberto kom på besök ben mästa tiden gick åt till att prata, äta och spela spel. vi spelade ett spel som min bror fick i julklapp.

29 December
jag gjorde ingenting påhela dagen och tänkte faktiskt blogga men min bror och hans kompis hade tagit två datorer, mamma en dator och min sysster och hennes kille en... På kvällen var jag, min bror, min syster, min systers kille och min systers killes bror och bowlade

Idag
Idag träffade jag Hilda som har varit i Såne under julen. Jag hjälpte henne att köpa en ny madrass och kudde, fixade hennes naglar, och tittade på film.

har ni sett mina nya örhängen jag fick från Hilda i julklapp?




PS. armbandet är inte mitt DS.


Jullov

Äntligen har vi lov! jag ska slappa hela lovet... fast det stämmer inte riktigt. jag har änu inte hunnit fixa all julklappar. men efter det ska jag slappa, ha sovmorgon och bara götta mig. jag fyller ju år alldeles efter nyår så jag får mycke presenter innan skolan börjar igen.
Idag höll våran klass (och några klasser till) i avslutningen så vi fick sjuna massa låtar. Vi hade "Kalle anklas jul" som tema. vi slutade innan 11 men. en riktigt bra tid som man borde få sluta varje dag tycker jag. jag har sammanlagt 6 st julklappar i förskott från mina söta venner♥

Hildas mamma bjöd oss på efterrätt när vi ätit. den bestod avglass och julmust helt okej så länge glssen fanns kvar. när glassen försvunnit var det dock inte lika gott




Inte mitt fel...

jag vill bara klargöra att det inte är mitt fel om inlägg byter plats, inte kommer upp eller om det står att det ska vara en bild och så är det inte det. min blogg. hár inte varit riktigt "frisk" på sista tiden men jag ska försöka göra något åt problemet...
Jag har fått en del komentarer om det och nu vat nia att det inte är mitt fel


längesen - Petter och Veronika

Elina visade mig denna låten och jag fastnade öfr den direkt


För gammal för pulka?

Nä, man kan absolut aldrig bli för gammal för pulka. Det har jag alltid sagt. Jag var faktiskt ute förut med Hilda och hennes lillasyster och åkte lite. efter att vi åkt en stund och jag tjatat lite gick vi i alla fall och delade ut lite saker från WWF:s pandaförsäljningen. rätt skön dag idag.

Jag vet att jag har en dålig uppdatering men det har hänt en hel del sen jag bloggade sist. Jag var på själv feministisktförsvar igår. Riktigt kul faktisk. I onsdags hade vi det lugnt i skolan och på didin pratade vi om olika bloggar. Det var den sista lektionen på teatern. Jag gav ett ljus till Viktoria (våran lärare). Jag minns inte vad jag gjorde på torsdagen men i fredags tittade jag såklart på Idol. Det var ju final!


Bildaer från idol

Jag har inte hunnit blogga innan idag och kommer nog inte hinna göra det heller men jag kan ladda upp lite bilder från när vi va och tittade på idol här i Göteborg



Gruppbild



Innan det börjat hann Nora, Hildas lillasysters kompis, bli vän med kameragubben



Lilla jag!



Hilda!



Jag satt så nära scenen man kan


Minnah!!!



Jay!



Olle..



Och vi får ju inte glömma Jihde!!



Någon hade gått på scenen och jag kan ju säga att det inte var så uppskattat av personalen

storstädning

Hej hej!
Jag håller på att städa rummet. Jag rensar ut en hel del. Jag älskar mina gossedjur så jag började nästan gråta när jag la ner dem i en påsa. Jag tänker absolut inte slänga dem men de får ligga på vinden. En del av gossedjuren är kvar lite som prydnad typ. Vi får se hur det blir när det är klart.


Spela Spel

God morgon!
Jag vaknade nyss. Vi satt uppe till långt efter midnatt och spelade spel. Vi spelade bland annat mitt favorit spelAlias som går ut på att gissa ord på tid typ. Det är mycket roligare än det låter. Kl. 02:00 låg jag i alla fall i sängen och försökte sova. Fyra av våra gester stannade kvar och sov över. Micke, Lotta och deras döttrar Saga och Nike stannade medan resten åkte hem.




julbak!

Jag kom hem med bussen för en stuntd sedan. Jag har varit i Borås och bakat julgodis. Jag,Cristina (min faster) och Melvin (Cristinas son) har bakat knäck, chokladkola, rischoklad och allt möjligt. bilder kommer så fort jag har fått dem av Cristina. Nu har vi gäster så jag måste gå!


Vintern

Hello!
Är allt bra? Jag och min mage har det finfint. Jag åt pizza nyss. Mums.
Hilda var här förut. Vi tittade på scrubs och åt toast. Föresten, är det någon mer än jag som älskar vintern?

1. det är mörkt och ute och då kan man mysa inne framför en brasa.

2 om det är snö kan man åka pulka.

3. man kan alltid titta på en film om man för det tråkigt.


Lucia

Idag är det lucia! Jag var med i lucia tåget. Inte så kul för man var tvugen att att vara i skolan kl. 07:00. Jaja idag tjatade Hilda på mig att jag måste blogga så nu gör jag det.

Ps. Glöm inte att det bara är 9 nätter till jul. jag längtar nu! Ds.

Las-Ketchup-Asereje

jag har haft en tråkig dag idag. Var i skolkan och där hände ingentig förutom att vi hade redovisning och på Spanskan lusnade vi bara på musik. Har nu hört den låten som heter.. ockej jag kommerb inte ihåg vad den heter men jag lysnade på den jätte mycket när jag var liten. ni vet det är ketchup. den spelade iallafall våran spanska fröken för oss.


 


Har tatuerat in ett hjärta på handen.. eller inte jag har bara målat dit det. Men det ser rätt coolt ut.



Jay Smith - In The Ghetto ♥



Jag har väl berättat att jag och Hilda var på genrepet för Idol i fredags. När jag hörde denna låten blev jag helt förälskad i den. Någon mer som tycker om den?

Hotell gyllene knorren

hejhej!
Är det någon som vet om julkalendern är se värd i år? Jag har bara sett två avsnitt än så länge men jag kanske kan kolla lite på dem nu när jag har lite dö tid här hemma


Julbasar

Ho ho!
Nu käns det värkligen som julen närmar sig. Även om vi inte brukar ha så mycket snö på jul så gör sön att det käns som om det är julafton om bara några dagarar. jag och Hilda var på scouternas Julbasar förut och nu lagar vi tacos som vi ska äta till lunch.



Sean Banan - Gott Nytt Jul

Haha! Skrattade fan ihjäl mig när jag hörde denna låten första gången. Erik visade mig den nyss. Haha!



 Hörni gott nytt jul på er

Dålig uppdatering

Ni får förlåta mig för dålig uppdatering men jag har faktiskt haft fullt upp. Sisst jag bloggade passade den lilla hunden Leo och sedan dess har jag haft två påov och två redovisningar imför klassen. dessutom har jag haft två stora SO projekt och en hel del annat i skolan att göra så jag har tagit hem lite skolarbete. När jag inte har pluggat har jag tittat på genrepet på Idol här i Göteborg, varit på ett caf'e där min lillebror spelade gitarr, hjälpt min farmor på julmarknaden i Kyrkan, hälsat på Mormor oc en massa annat. vi har fått en ny tjej i klassen som heter Dima och värkar väldigt snäll.

Nu sitter jag typ barnvakt för min lille bror och hans kompis... inte för att man behöver passa dem särskillt mycket. Skulle laddat upp bi8lderna sen igår när jag följde med Hilda till Idol man kameran följde med mamma och pappa till festen.


Ni får lite bilder på oss "barnvakter" istellet






RSS 2.0